ДЕЦИ ИЗ КОЛЕКТИВНИХ ЦЕНТАРА УРУЧЕНО 250 НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА

Милан Кркобабић, заменик градоначелника Београда угостио је у свечаној сали Скупштине града 250 малишана из формалних и неформалних колективних центара, којом приликом су им уручени новогишњи пакетићи.

„Поштовани мали и ви мало већи пријатељи ево нас у сусрет новогодишњим празницима. У име Скупштине града, градоначелника Драгана Ђиласа и своје лично име, желим вам добродошлицу и да се лепо забавите и да вам ови симпатични људи у овим црвеним оделима, са белим брадама испуне све ваше лепе жеље.

Сада сте у правом узрасту и слушајте ме пажљиво, имате право да желите много тога. Кад порастете више нећете имати таквих жеља, према томе, од данас па до Нове године маштајте, желите… Деда Мразеви ће вам дати поклоне, а у Новој години вам желим да сте ми живи, здрави и да порастете велики,“ рекао је Кркобабић.

Манифестацију су организовали Повереништво града Београда за избегла и интерно расељена лица и Комесаријат за избеглице.

Пакетићи су подељени деци из 6 колективних центара: Палилула „Крњача“, Земун „7 јули“, Гроцка “Грађевинар“, Палилула бараке „Енергопројект“, Звездара бараке „Поморавље“ и Савски венац бараке „Црнотравац“. Међу децом која су примила пакетиће било је и 50-оро ромске деце.


Leave a Reply

Your email address will not be published.