ДР ЈОВАН КРКОБАБИЋ: ГЛАС ЗА ПУПС ЈЕ ГЛАС ЗА СВОЈУ ПОРОДИЦУ

Краљево – Др Јован Кркобабић, председник ПУПС-а и потпредседник Владе Србије посетио је данас Краљево и том приликом на трибини Градског одбора ПУПС-а Краљева, рекао да свако ко на предстојећим изборима буде гласао за ПУПС, гласа за своју породицу.

– Наша деца живе од наших пензија а пензије су и више него бедне да ни ми сами не можемо да живио од њих. Живимо у временима која нису срећна, а много је око нас оних који мисле да ће им неко са стране пружити бољи живот. Власт и слобода се осваја. Не тражим, зато, да гласате ни за ову ни за ону партију, не ни за мене, већ за себе и своју децу. За своје боље. Онда сте гласали и за мене. ПУПС, док сам ја на његовом челу, биће искрени слуга свог народа и радићемо све да овом народу буде боље. Хоћемо да људи живе срећно и добро, и да ову земљу учинимо бољом него што је она данас, рекао је др Кркобабић.

Обраћајући се младима Краљева, Кркобабић је истакао да ПУПС није само партија пензионера већ и омладине и свих социјално угрожених грађана Србије, од незапослених па до особа са инвалидитетом.

– Да би смо отклонили сва лутања и непознанице пред собом морамо бити способни да утичемо на политику ове земље. Ако стварамо коалиције оне морају бити коректне и поштене и морају одговарати реалном стању. Реално стање је такво да ПУПС има 127.000 активних чланова, а овде у Краљеву 4.500. И то нема ни једна партија у Србији! Довољно смо далеко од црвене линије, од фамозног цензуса од пет одсто, али немојмо се тиме задовољити, изјавио је он.

Кркобабић је са скупа у Краљеву, поручио да ће странка коју предводи, покушати да уради све што је у њеној моћи да се Краљевчанима, који живе у тешким условим после земљотреса, помогне.


Leave a Reply

Your email address will not be published.