КРКОБАБИЋ РАЗГОВАРАО СА ВУЧИЋЕМ

Потпредседник ПУПС-а Милан Кркобабић потврдио да је прошлог четвртка у салону хотела Хајат разговарао са Александром Вучићем, али не о предизборним коалицијама.

Милан Кркобабић, заменик градоначелника Београда

Он је за “Данас” рекао да се срео са замеником председника СНС и да је разговор са Вучићем први у низу које ће ПУПС имати са водећим странкама у земљи.

„Ови разговори су резултат раста рејтинга ПУПС, који је тренутно према истраживањима трећа странка по снази. Дијалог с челним људима СНС први је у низу, наредни разговори биће са ДС, каже Кркобабић.

Једна од најважнијих тема за ПУПС, о којој је било речи и са Вучићем, а биће и са представницима других партија јесте Нацрт закона о социјалном предузетништву, каже потпредседник ПУПС-а.

Он објашњава да је стратегија о социјалном предузетништву револуционаран корак будући да носи кључна решења за 55 предузећа која запошљавају особе са инвалидитетом.

„Заменик председника СНС подржао је тај наш пројекат, али је током разговора рекао и да напредњаци имају своје предлоге који би могли да побољшају закон“, објашњава Кркобабић.

И у Српској напредној странци напомињу да је тачно да је заменик председника напредњака са потпредседником Партије уједињених пензионера разговарао о побољшању социјалног стања у земљи и потенцијалној сарадњи и истичу да ће разговарати и убудуће.

Према информацијама листа Данас, Вучић је Кркобабићу образложио и неке социјалне законе које је израдио тим СНС. Разговарало се и о инфраструктурним пројектима и механизмима социјалне заштите у Београду.

Други човек напредњака образложио је и планове СНС, уколико та странка дође на власт. Он је пренео да ће у њиховом табору и пре и после избора бити места за ПУПС, чији рад и рејтинг СНС поштује. Вучић је према нашим сазнањима, напоменуо и да би ПУПС могао да буде кључни фактор за формирање будуће владајуће коалиције.


Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.