ТВ ПИНК – КРКОБАБИЋ: ГУБИТАК РАДНОГ МЕСТА НИЈЕ ТРАГИЧАН, АКО ПРИВРЕДА ИДЕ ДАЉЕ (видео)

Председник ПУПС-а Милан Кркобабић је оценио да Србија по питању европских интеграција нема алтернативу и истакао да губитак радног места није трагичан, ако привреда иде даље.

Кркобабић је за ТВ ПИНК указао да је Србију транзиција гурнула у страну и да је тада Србија изгубила спону са савременим светом.

Према његовим речима, долазак Икее и најављена продаја Железаре су кључни помаци. Кркобабић је истакао да привреда мора да ради, како би се обезбедила редовна уплата доприноса.

То су први кораци, тек онда можемо да рачунамо да ће пензије бити редовне и сигурне и да ће расти и ту се води битка, а не у празним обећањима рекао је Кркобабић коментаришући наводе поједних политичких странака да би након изборне победе одмах повећале пензије.

Кркобабић није хтео да прогнозира изборне резултате, већ је истакао да је битно да људи изађу на изборе, да гласају и да дају свој допринос да кренемо у нешто боље.

У кампањи су главне теме остале по страни, оценио је Кркобабић и додао да су главна питања реструктурирање, завршетак приватизације, ооднос рада и капитала, нова пореска политика и дефинисање броја запослених у јавном сектору.


Leave a Reply

Your email address will not be published.