ВАЉЕВО – КРКОБАБИЋ: НАША КОАЛИЦИЈА ВЕЋ ИМА ДЕЛА

На величанственом предизборном скупу ПУПС-а, у оквиру кампање коалиције окупљене око Александра Вучића „Србија побеђује-Уједињени можемо све“, у препуној дворани Центра за културу у Ваљеву, пред више од 800 људи, присутнима су се обратили Милан Кркобабић, председник ПУПС-а, као и челни људи ПУПС-а Мома Чолаковић, Борислав Ковачевић, Коста Арсеновић и Мира Петровић.

Председник ПУПС-а Милан Кркобабић између осталог поручио је:

-Неки коначно спремни да пређу са речи на дела. За разлику од њих ми, ова коалуција, већ имамо дела. Уместо обећања без покрића, нудимо решења. То су километри путева, то је железара, то је Икеа која стиже, то су нова радна места. То је једина гаранција за сигурнист и редовност пензија и њихов раст.

Скуп је у име Савеза пензионера Србије, једине репрезентативне организације пензионера, са преко 650.000 чланова поздравио председник савеза Ђуро Перић. Перић је дао пуну подршку председнику Владе Александру Вучићу и предузетим мерама за успешно окончање фискслне консолидације. Он је дао пуну подршку ставовима премијера Александра Вучића и председника ПУПС-а Милана Кркобабића да пензије буду редовне и сигурне и засновсне на ефикасној и здравој економији која је једина гарант њиховог раста.

У име Српске напредне странке на скупу је говорио кандидат за посланика СНС-а, господин Михајло Јокић.


Leave a Reply

Your email address will not be published.