ЗРЕЊАНИН – ОСНОВНИ ЦИЉ И ИНТЕРЕС ПУПС-а ДУГОРОЧНА СТАБИЛНОСТ, РЕДОВНЕ И СИГУРНЕ ПЕНЗИЈЕ

ПУПС је данас у Зрењанину у препуној сали Синема одржао предизборни скуп „Србија побеђује – Свет припада и нама“ са кога је поручено да је основни циљ ПУПС-а стабилне и сигурне пензије, а да су потврду тога нашли у коалицији окупљеној око Александра Вучића.

Зрењанинци су препознали борбу ПУПС-а за социјалну правду, као и то да се пензионери, предвођњни ПУПС-ом, боре за развој Србије и бољу будућност.

На скупу између осталих говорили су Мирослав Шпановић, потпредседник ПУПС-а и председник покрајинског одбора ПУПС-а, као и Горан Кнежевић, потпредседник СНС-а.

ПУПС је на скупу са задовољством истакао да је Србија победила и да су се коначно сви пензионери ујединили и стали под један барјак, како би без расипања гласова подржали листу под редним бројем један коју предводи Александар Вучић.

Поручено је још и то да су пензионери Србије подржали концепт економске консолидације, као и да пензионери Србије хоће да дефинишу свој основни циљ и интерес, што значи дугорочну стабилност, редовне и сигурне пензије.


Leave a Reply

Your email address will not be published.