НОВИ САД – КОРАК ПО КОРАК, СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ

Председник ПУПС-а Милан Кркобабић данас је на препуном Тргу Слободе у Новом Саду на предизборном митингу „Уједињени можемо све“, коалиције Александар Вучић – Србија побеђује, казао да ће 24. априла неки у Новом Саду, у Србији, како је рекао, продавци магле спаковти своје тезге и отићи у прошлост.

Кркобабић је истакао и то да тешко и мукотрпно, корак по корак, уз свесрдну подршку свих грађана Србије, Србија побеђује.

-Чујем ових дана да Пореска управа каже да су порески приходи у прва три месеца увећани за преко 20 милијарди. То они кажу, а ја кажем тако побеђује Србија. Чујем да смо добили озбиљног купца и да 5.000 људи у железари има сигуран посао. Тако каже Влада Србије и Вучић, а ја кажем тако Србија побеђује. Чујем да 12.000 пензионера ове године одлази у бање, каже Александар Вулин, неузимамо му заслугу, а ја кажем и тако Србија побеђује. Пошта и ЕМС су најуспешније фирме Републике Србије, и тако Србија побеђује. Наравно, драги пријатељи, мукотрпна и тешка је то победа, корак по корак. Упорно, уз свесрдну подршку свих грађана Србије. Немојте да ми замерите ви млађи, али највећи допринос дали су најстарији – казао је Кркобабић и додао да грађани могу да буду без бриге, јер ће пензије, како је рекао, бити редовне и сигурне, и ићи ће навише.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.