КРАЉЕВО – КРКОБАБИЋ: ГЛАСАТЕ ЗА РЕФОРМЕ И СВОЈУ СИГУРНУ ПЕНЗИЈУ

ПУПС се данас, на предизборној конвенцији Србија побеђује – Свет припада и нама“ обратио Краљевчанима и рекао да пензионери 24. априла гласају  за реформе и своје сигурне пензије.

Председник ПУПС-а Милан Кркобабић у препуној сали у Краљеву рекао је да пензионери 24. априла не гласају за ПУПС и његове коалиционе партнере већ „за своју сигурну пензију“.

– Када 24. будемо гласали нећете гласати за мене или наше коалиционе партнере, гласате за себе. Гласате за реформе и своју сигурну пензију. Она ће бити редовна и сигурна само ако ова партија има довољан број својих представника у парламенту и ако коалиција, у којој се ова партија налази, на челу са Александром Вучићем, добије основни мандат да влада Србијом. У противном, џаба ћете чекати поштара – рекао је Кркобабић.

Кркобабић је позвао пензионере на „озбиљност“ ка ко би пензије у наредном периоду биле повећане.

-Лидер ове коалиције Алексадар Вучић изрази сумњу у исход резултата ових избора. У праву је, немојмо да се успавамо, немојмо да схватамо ствари неозбиљно. Једна битка за пензије добијена, рекао сам: спасили смо их, сада могу да иду нагоре, али немојте да изгубимо ову кључну. Ако изгубимо, заборавите причу о пензијама, њих се сете само за време избора. Пријатељи моји, Краљевчани, 30.000 пензионера овог краја, 18.000 чланова удружења, 1.000 војних пензионера, знате шта вам је чинити. Волите само себе, када волите себе волите и Србију – поручио је је Кркобабић.


Leave a Reply

Your email address will not be published.