НИШ – КРКОБАБИЋ: У СРБИЈИ СЕ ВОДИ МУКОТРПАН РАТ ОКО ПЕНЗИЈА

Председник Партије уједињених пензионера Србије Милан Кркобабић изјавио је вечерас у Нишу да се ових дана у нашој земљи води један “мукотрпан и опак рат” око пензија, а као кључни датум у тој борби означио 24. април.

Кркобабић је, на предизборној конвенцији коалиције СНС-ПУПС одржаној у нишкој хали “Чаир”, истакао да тога дана сви пезионери у Србији треба да изадју на изборе и гласају, и то не за ПУПС или СНС, већ за себе.

“Само тако пензионери могу да обезбеде да им пензије буду сигурне, редовне и да полагано расту”, нагласио је Кркобабић .

Он је подсетио да су пре неколико месеци званичници Медјународног монетарног фонда и Светске банке потврдили да је у Србији успешно завршена прва битка за спашавање националних финансија и економије.

Лидер ПУПС-а поручио је радницима Србије, како у приватном, тако и у јавном сектору да њихова радна места не чувају партијски програми и изборне листе које су истакле политичке сранке, већ их чувају рад, ред, резултати и одговорност.

“Овде су људи који имају резултате и одговорност, имају километре путева, мостове и средјену ситуацију у земљи. На нама је да поштујемо и уважавамо резултате”, изјавио је Кркобабић.

Он је подвукао да су рад, ред, резултати и одговорност, четири нова оцила на српском барјаку који је подигао Александар Вучић.

“То су четири нова оцила српске политике за 21. век око које смо се сви окупили”, рекао је Кркобабић.

Извор: Бета


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.