Тринаеста рата помоћи за најугроженије пензионере у Београду

Најугроженији пензионери на територији града Београда који имају пензије једнаке или мање од 16.157,60 динара сутра ће добити и једнократну помоћ од 4.000 динара коју је обезбедила Скупштина Града Београда.

Милан Кркобабић, заменик градоначелника Београда напомиње да је ово тринаеста рата коју исплаћујемо, а четврта у овој години.

– За исплату једнократне помоћи пензионерима са најнижим примањима, којих има 64.596, Град је издвојио близу 268 милиона динара. Помоћ мора да стигне када је и најпотребнија, а најугроженији пензионери ће за сада и у 2012. години од града Београда добити 16.000 динара у четири једнаке рате – рекао је Кркобабић.

Помоћ ће се исплаћивати од сутра па у наредних пет дана, а сви они који ову помоћ не буду примили у назначеном року, моћи ће да подигну новац на шалтерима Поштанске штедионице.

Једно реаговање на Тринаеста рата помоћи за најугроженије пензионере у Београду

  1. Dobrinka Vojinovic каже:

    Postovani, zar ne mislite da i previse vredjate, ne samo nase dostojanstvo vec i nasu inteligenciju? Radila sam kao i sav posten svet i kao invalid otisla u penziju. Sada sam spala na pomoc… Imam penziju od 12.000 din. Zar nije bilo postenije, da ne kazem pravednije, da se izborite za povecanje donje granice najnize penzije a zamrznete enormno velike penzije? Sta nama znaci povecanje od l,2%? Ponovo sipate so na ranu. Pa nismo mi krivili sto smo radili u firmama koje su lose poslovale i godinama primali minimalac dok su sefovi imali plate i to po sopstvenoj odluci njihova primanja su bila tajna? Korupcija onda, korupcija sada… a mi kaznjeni celog zivota…

Подели на Фејсбуку

Facebook Share

Tweet

Google Buzz