ПРОБУЂЕНА ПАЛИЛУЛА – НОВО РУКОВОДСТВОПУПС-а НА ОПШТИНИ ПАЛИЛУЛА

На данас одржаној ванредној Изборној скупштини Општинскe организације ПУПС-а Палилуле изабран је нов Општински одбор, Надзорни одбор и чланови Дисциплинске комисије.

За председника Општинског одбора једногласно је изабрана госпођа Даница Ристић, док су на место потпредседника изабрани Радмило Предојевић, Маја Протић и Катарина Виторовић.

Подмлађено руководсво – спој енергије и искуства!

Даница Ристић, рођена 1958. године у Београду. Завршила XIV београдску гимназију. Самохрана је мајка и банкарски службеник у пензији.

Радмило Предојевић, рођен 1943. године у Крагујевцу. Завршио је Машински факултет у Београду. Радио је у привреди као пројектант и произвођач, тренутно је и на функцији Одборника у Скупштини града Београда.

Маја Протић, рођена 1984. године у Београду. Дипломирани је мастер у економији. Тренутно је незапослена.

Катарина Виторовић, рођена 1971. године у Београду. Дипломирани је правник и запослена је у струци.

Ново руководство Општинског одбора је представило своје будуће задатке са посебним освртом на предстојеће изборе. У том контексту истакнуто је да је један од приоритетних циљева веће ангажовање месних одобора који би имали задатак да анимирају грађане и упознају их са циљевима и задацима партије.

Истом приликом наглашено је и да је потребно мотивисати младе са ове општине, како би се ангажовали у раду странке јер је мото ПУПС-а повезивање младих и старих, искуства и мудрости.

– Младима треба дати шансу и прилику за афирмацију и њихово непосредно ангажовање у нашој организацији што би сигурно обезбедило ефикаснији рад – речено је на ванредној изборној скупштини ОО Палилула.

Ванредној изборној скупштини ОО Палилула приствовао је Драги Видојевић, председник Извршног одбора ПУПС-а, потпредседник странке и председник Градског обора Милан Кркобабић, заменик председника Градског одбора Прока Ранчић, и потпредседници Градског одбора Дарко Божић и Владан Ђукић.


Leave a Reply

Your email address will not be published.