Милан Кркобабић: Ново време тражи и нове коалиције

– Нова коалиција мора да буде одраз реалности пролећа 2012. године, а коалиције које су прављене 2008. одражавале су то време. У међувремену су се појавиле нове странке попут СДПС или СНС, која је једна од две највеће политичке партије, и УРС, који је удружење политичких странака – изјавио је Милан Кркобабић, потпредседник ПУПС, за „Блиц“.

На питање када ће одлучити с ким ће у коалицију, у ПУПС-у су уздржани иако су коалициони партнери из СПС и ЈС обелоданили да ће поново наступити заједно на изборима и нестрпљиво очекују одлуку ПУПС-а, чији рејтинг према истраживањима јавног мњења износи значајних три одсто. То је, ипак, недовољно за прелазак изборног прага.

Кркобабић, међутим, каже да ће ПУПС настојати да самостално изађе на изборе надајући се да ће на изборима проћи попут словеначке партије пензионера, која је на протеклим изборима освојила седам одсто.

преузето са интернет портала дневног листа „Блиц

Једно реаговање на Милан Кркобабић: Ново време тражи и нове коалиције

 1. Мишко каже:

  Поштовани господине Милане Кркобабићу, користим прилику да вас све поздравим и пожелим срећне празнике!
  Јављам вам се поводом данашње Ваше изјаве у вези проблема за ћирилично слање СМС порука!

  Наиме имама сугестију да искористите положај у Граду, као и положај ПУПС-а као парламентарне странке у Скупштини Србије, да иницирате да се донесе пропис о стандардизацији или обавези да се компјутерска техника и мобилни телефони прилагоде локалном српском тржишту и да поштују званично ЋИРИЛИЧНО писмо. Дакле да се мобилни оператери и други телефони имају деклат+рацију да имају ћирилични софтвер(нијеникакав проблем).
  Сви имају локализован софтвер, и Македонци на свом писму, и Бугари, Руси, Грци, Израелци, Арапи, Кинези, Јапанци, ..само неко намерно не жели да локализује мобилне телефоне(тастатуре за компјутере) на српску ћирилицу!?( обавеза министарства телекомуникација ,..)
  напомињем да су велике софтверске куће локализовале њхове софтвере на српској ћирилици(Мајкрософт, Гугл, Википедија,Мозила, Опера,..)
  Уз пут би можда и град Београд могао да користи ћирилицу на возилима јавног превоза, па саобраћајни знаци и др.(сад се користи делимично)

  Једино Срби не могу на својој ћирилици да нормално шаљу честитке за Божић, Славе и сл.

  Унапред хвала, свако добро!

Подели на Фејсбуку

Facebook Share

Tweet

Google Buzz