МИЛАН КРКОБАБИЋ: ОДЛУКА О ПАРТНЕРУ ПОСЛЕ РАСПИСИВАЊА ИЗБОРА

Београд – Потпредседник Партије уједињених пензионера Србије Милан Кркобабић, за Данас каже да ће се ова странка о потенцијалним коалиционим партнерима за излазак на изборе одлучити тек када избори буду расписани и у зависности од груписања на политичкој сцени.

„До тада се општински одбори и цела партија спрема да самостално изађе на изборе“, каже Кркобабић. Он је позвао највеће странке ДС и СНС да пред грађане и „мале“ странке изађу са јасним програмима и циљевима у односу на које би се странке одлучивале за коалиције. Кркобабић каже да ПУПС с коалиционим партнерима, СПС и ЈС, има коректан однос и да ће с овим странкама прво разговарати о евентуалној коалицији, а затим и са ДС, СНС, као и са партијом Расима Љајића СДПС.

Потпредседник ПУПС најављује седницу Главног одбора ове странке за 21. децембар на којем ће кључне теме бити прилози ПУПС за економски програм Србије и промоција нацрта закона о социјалном предузетништву који је ПУПС доставио свим странкама, невладиним организацијама и предузетницима.


Leave a Reply

Your email address will not be published.