ПУПС учланио чак 300 пилота

Најстарији ПУПС пилот Богољуб Вишњић има 83 године и још увек активно лети

Председник ПУПС, доктор наука Јован Кркобабић, веома је поносан што је у својој партији, која броји 280.000 чланова, окупио више од 300 пензионисаних, али и активних авијатичара!

До податка о цивилним, војним и спортским пилотима „пупсовци“ су, како нам је рекао потпредседник те странке Момо Чолаковић, дошли сасвим случајно – проверавајући чланство. Он се, признаје, веома радује том открићу.

– То је необјашњиво! Али веома нам је драго, поносни смо што имамо такве људе. Многи од њих и дан-данас лете – казао нам је Чолаковић.

Додао је да ће и јавност имати прилике да их упозна.

– Планирамо да ускоро направимо окупљање за све њих, да се упознамо и дружимо. А и они временом могу да направе свој актив у странци, зашто да не – рекао је Чолаковић.

А један од најстаријих пилота, још увек активан, јесте 83-годишњи Богољуб Вишњић, председник општинског одбора ПУПС у Лазаревцу.

Он је, како нам је испричао, 40 година био пилот ЈАТ.

– Још летим у аероклубу „Ваљево“, али за своју душу. Пошто више немам дозволу, летим у својству ученика, једном или два пута месечно – рекао нам је он. Додао је да му је у странци веома добро, али и да не тражи посланичко место.

преузето са интернет портала дневног листа „Курир

Коментари су дозвољени 30 дана по објављивању чланка. Ако желите да нам се обратите, пишите нам.

Подели на Фејсбуку

Facebook Share

Tweet

Google Buzz