Кркобабић разговарао са Вучићем

Потпредседник ПУПС-а Милан Кркобабић потврдио да је прошлог четвртка у салону хотела Хајат разговарао са Александром Вучићем, али не о предизборним коалицијама.

Милан Кркобабић, заменик градоначелника Београда

Он је за „Данас“ рекао да се срео са замеником председника СНС и да је разговор са Вучићем први у низу које ће ПУПС имати са водећим странкама у земљи.

„Ови разговори су резултат раста рејтинга ПУПС, који је тренутно према истраживањима трећа странка по снази. Дијалог с челним људима СНС први је у низу, наредни разговори биће са ДС, каже Кркобабић.

Једна од најважнијих тема за ПУПС, о којој је било речи и са Вучићем, а биће и са представницима других партија јесте Нацрт закона о социјалном предузетништву, каже потпредседник ПУПС-а.

Он објашњава да је стратегија о социјалном предузетништву револуционаран корак будући да носи кључна решења за 55 предузећа која запошљавају особе са инвалидитетом.

„Заменик председника СНС подржао је тај наш пројекат, али је током разговора рекао и да напредњаци имају своје предлоге који би могли да побољшају закон“, објашњава Кркобабић.

И у Српској напредној странци напомињу да је тачно да је заменик председника напредњака са потпредседником Партије уједињених пензионера разговарао о побољшању социјалног стања у земљи и потенцијалној сарадњи и истичу да ће разговарати и убудуће.

Према информацијама листа Данас, Вучић је Кркобабићу образложио и неке социјалне законе које је израдио тим СНС. Разговарало се и о инфраструктурним пројектима и механизмима социјалне заштите у Београду.

Други човек напредњака образложио је и планове СНС, уколико та странка дође на власт. Он је пренео да ће у њиховом табору и пре и после избора бити места за ПУПС, чији рад и рејтинг СНС поштује. Вучић је према нашим сазнањима, напоменуо и да би ПУПС могао да буде кључни фактор за формирање будуће владајуће коалиције.

Коментари су дозвољени 30 дана по објављивању чланка. Ако желите да нам се обратите, пишите нам.

Подели на Фејсбуку

Facebook Share

Tweet

Google Buzz