ВЕРУЈЕМО У ПОБЕДУ 2. ЈУНА!

У центру Београда никада веће интересовање. Стефан Кркобабић и Владимир Гоати окружени грађанима

„Јуче и данас имали смо искрене и пријатељске сусрете с грађанима Београда. Те разговоре о свакодневним животним проблемима данас, као и о Београду сутра, наставиће ПУПС-ови новоизабрани одборници у Скупштини Града Београда. А деловаће одлучно да захтеви Београђана буду испуњени. Са чврстом вером у победу 2. јуна!“, изјавили су Стефан Кркобабић, потпредседник ПУПС-а и кандидат за одборника на листи „Александар Вучић – Београд сутра“ и проф. др Владимир Гоати, потпредседник ПУПС-а и председник Градског одбора ПУПС-а Београд, приликом сусрета с грађанима престонице Србије. На  Тргу Републике окупио се огроман број људи – и млади и старији.

У предизборној акцији ПУПС-а, која је наставак вишегодишње акције  „Пролећни викенди с Београђанима“, активисти ПУПС-а у свих 17 београдских општина имали су искрене сусрете с грађанима, почев од најстрожијег центра до најудаљенијих градских општина.

У разговорима с грађанима Новог Београда, Раковице, Барајева, Вождовца, Гроцке, Звездаре, Земуна, Палилуле, Савског венца, Старог града, Чукарице, Сурчина… учествовали су и потпредседници ПУПС-а Владан Ђукић и Ристо Костов, координатор активности за Град Београд Мира Јовановић и члан Извршног одбора Снежана Петровић.