ГОАТИ: Међугенерацијска солидарност овде и сада – на делу!

Међугенерацијска солидарност потребнија нам је данас више него икада. Потребно нам је међусобно разумевање најмлађих и најстаријих и то не само декларативно – у причи и великим речима, већ практично, овде и сада – на делу! – изјавио је данас проф. др Владимир Гоати, потпредседник ПУПС-а и председник београдског одбора Партије уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије приликом јучерашњих и данашњих разговора с грађанима Београда.

Посебну пажњу  изазвао је сусрет са групом грађана који данас славе Ускрс према грегоријанском календару.

У акцији ПУПС-а „Пролећни викенди с Београђанима“ активисти ПУПС-а у свих 17 београдских општина имали су сусрете с грађанима, почев од најстрожијег центра до најудаљенијих градских општина.

У разговорима с грађанима Новог Београда, Старог града, Врачара, Звездаре, Палилуле, Савског венца, Вождовца, Раковице, Барајева, Гроцке, Земуна, Чукарице, Сурчина… поред потпредседника Гоатија, учествовали су и потпредседници ПУПС-а Владан Ђукић, Ристо Костов и Ружица Белановић, уједно и председница Градске организације пензионера Београда, као и члан Извршног одбора Мира Јовановић.