ГОАТИ – 13. пензија тековина ПУПСа

„Ближимо се 13-тој пензији. Та 13. пензија коју су утемељили ПУПС и наш председник Милан Кркобаић, најпре у Београду од 2008. до 2012. године, а потом и у Републици Србији 2013. и 2014, најпримеренији је начин да се помогну пензионери с најмањим примањима. Да смо у праву, потврђују и пословично рационални Швајцарци, који су је недавно плебисцитарно усвојили. Србија није Швајцарска, али у људскости не заостајемо“, изјавио је данас проф. др Владимир Гоати, потпредседник ПУПС-а и председник београдског одбора Партије уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије приликом јучерашњих и данашњих разговора с грађанима.

У акцији ПУПС-а „Пролећни викенди с Београђанима“ активисти ПУПС-а у свих 17 београдских општина имали су искрене и пријатељске сусрете с грађанима, почев од најстрожијег центра до најудаљенијих градских општина.

Није мањкало ни блискости, ни поверења. Према речима једне суграђанке, „пријатељ може да каже све својим пријатељима“.

У разговорима с грађанима Новог Београда, Раковице, Барајева, Вождовца, Гроцке, Звездаре, Земуна, Палилуле, Савског венца, Старог града, Чукарице, Сурчина… поред потпредседника Гоатија, учествовали су и потпредседници ПУПС-а Владан Ђукић, Ристо Костов и Ружица Белановић,  уједно и председница Градске организације пензионера Београда, као и чланови Извршног одбора Снежана Петровић и Мира Јовановић.