Традиционално ПУПС-ово осмомартовско окупљање

“Женска мрежа ПУПС-а коју чине наше баке, мајке, супруге, а само данас их је овде пет стотина, су наша узданица, покретачка снага крајева из којих долазе, али и кључни носиоци ПУПС-ове садашње и будуће изборне активности. Оне су способне да своје окружење и све нас заједно мењају на боље. Кад имате овакву женску мрежу не бојите се избора“ изјавио је Стефан Кркобабић, потпредседник ПУПС-а и председник посланичке групе Партије уједињених пензионера, пољопивредника и пролетера Србије.

Поводoм Осмог марта – међународног дана жена у Мислођину је одржано традиционално окупљање активисткиња Женске мреже ПУПС-а. Скупу је присуствовало 500 жена из свих 130 градских и општинских Одбора ПУПС-а широм Србије.

Осмомаратовско окупљање Женске мреже ПУПС-а је и велики празник за Мислођин. Мештани су срдачно и пријатељски дочакали своје гошће.

Домаћин скупа била је координаторка Женеске мреже ПУПС-а и члан извршног одбора  Мирјана Јовановић, а поред бројних учесника и гостију, овом великом скупу су присустовали и потпредседник ПУПС-а и председник градског одбора Београда проф.др Владимир Гоати, потпредседник ПУПС-а Ристо Костов, потпредседник ПУПС-а и заменик председника Савеза пензионера Србије Драган Марковић, потпредседник партије Владан Ђукић као и чланови Извршног одбора Снежана Петровић и Драган Тешић.