Кркобабић у Крагујевцу: Битка за социјално одговорну и праведну државу

„Партија уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије учиниће све у свим органима власти – у Републици, у покрајини, у градовима и општинама, да ова држава буде заиста социјално одговорна држава. Држава која мисли на пензионере, на пољопривреднике, на пролетере, на све грађане. Држава која поштује свој суверенитет и територијални интегритет. И пре свега поштује нас, обичне, мале људе. А гарант за то је листа број 1 Александар Вучић – Србија не сме да стане“, поручио је данас Милан Кркобабић лидер ПУПС – а на великом скупу одржаном у Крагујевцу.

Потпредседник ПУПС-а проф. др Владимир Гоати образложио је институте нове социјалне политике  за коју ће се ПУПС залагати у складу са прокламованим вредносним ставом „Праведна прерасподела народних пара“, а то су пре свега нови институти социјалне политике – социјална гарантована пензија и 13. пензија.

Потпредседник партије проф. Ратко Томашевић истакао је да су ПУПС-ови вредносни ставови и програмска начела широко и са великим одобравањем прихваћени у Крагујевцу и околини међу пензионерима, пољопривредницима и запосленима. „ПУПС Крагујевца је спреман за предстојеће изборе“, рекао је Томашевић.

Гости скупа били су председник Српске Лиге Александар Ђурђев, генерални секретар Горан Миленковић и Владимир Јестровић. Ђурђев је истакао изузетно залагање и значајне резултате досадашњег рада лидера ПУПС-а Милана Кркобабића у обнови села Србије. Ђурђев је рекао да је равномерна расподела народних пара за коју се ПУПС залаже један од изузетно битних и препознатљих вредносних ставова, који ће донети недвосмислену добробит обичном грађанину Србије и да је уверен да ће листа број 1 Александар Вучић – Србија не сме да стане однети убедљиву победу.

Скуп је водио потпредседник ПУПС- а и шеф посланичке групе Стефан Кркобабић.

Препуној сали обратили су се чланови највишег руководства – заменик председника ПУПС-a, Хаџи Милорад Стошић, председник Покрајинског одбора Мирослав Шпановић и председник Извршног одбора Ило Михајловски.

Скупу су присуствовали и потпредседници ПУПС-а Стојан Босић и Ристо Костов, потпредседник Извршног одбора Драган Станојевић Шумар, чланови Извршног одбора Мира Јовановић, Славко Цветковић, Милан Младеновић, Зоран Димитријевић, Снежана Петровић и Марија Недељковић.