КРКОБАБИЋ: Снажна подршка Вучићу

Поводом наставка разговора председника Републике Србије Александра Вучића са представницима привремених косовских институција у Бриселу, огласио се Милан Кркобабић, председник ПУПС – солидарност и правда

„У име Партије уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије – солидарност  правда, упућујем снажну подршку председнику Вучићу који упорно, доследно и разборито истрајава на бранику наших националних и државних интереса. Александар Вучић показује  државничку мудрост, повлачи праве потезе у правом тренутку – у интересу мира и заштите права Срба у нашој јужној покрајини.

 Када су  у питању судбина земље и судбина нашег народа на Косову и Метохији, не постоји друга страна. Постоји само једна – страна истине и чињеница. И Вучић и сви ми смо на једној страни – на  страни Србије.

Све бројније политикантске деобе и, нажалост, на различите начине изазване учестале  сеобе – морају да стану! То је императив опстанка Србије! Данас је тим поводом неопходно да, без обзира на различите политичке погледе и ставове о неким другим питањима, покажемо максимално јединство по питању Косова и Метохије и безрезервно подржимо председника Вучића. То је  у интересу  свих грађана Србије!“ – истиче Кркобабић.