ПОЧЕЛА АКЦИЈА – РЕЦИТЕ НАМ И ПУПС ЋЕ РЕЋИ

„Ово данашње окупљање није ни кампања, ни митинг, ни трибина, већ зборно место ПУПС-а са кога крећемо у акцију да чујемо мишљење грађана и да га пренесемо доносиоцима одлука у скупштинама локалних самоуправа, али и у националној скупштини“  – рекао је председник ПУПС-а Милан Кркобабић на београдском Тргу Николе Пашића, започевши тако, у симболичних пет до 12, акцију “Реците нам – и ПУПС ће рећи” коју ће ова странка, од данас, континуирано организовати.

На исти начин, у исто време су активисти ПУПС-а у још 15 највећих градова Србије кренули међу грађане.

Кркобабић је додао да ће се ПУПС борити да сви пензионери, радници и пољопривредници имају пензије и зараде које ће њима и њиховим породицама омогућити достојанствен живот.

На почетку акције истакнуто је да је ПУПС, вођен принципом солидарности и идејама социјалне правде, одлучан да чува, штити и брани пензионере, раднике и пољопривреднике.

ПУПС позива своје чланове, симпатизере и све грађане Србије да се уједине, врате коренима, забораве на тренутне деобе и спрече будуће сеобе.

Сви присутни грађани су на крају скупа добили упитнике у којима могу да изнесу своја виђења која се тичу побољшања услова живота пензионера, радника и пољопривредника, а ПУПС је понудио и своја решења.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ПУПС-а