БЕОГРАД – КРКОБАБИЋ: ПУПС НОСИ БАРЈАК СОЦИЈАЛНЕ ПРАВДЕ (видео)

ПУПС је данас, у препуној дворани Сава Центра, одржао предизборну конвенцију “Србија побеђује – Свет припада и нама“ и поручио да с правом и поносом носи барјак социјалне правде и да се пензионери боре за развој Србије и бољу будућност омладине.

На скупу ПУПС, којем је присуствовао и премијер Србије, лидер СНС Александар Вучић, председник ПУПС Милан Кркобабић истакао је да се социјалне правде многи сете само пред изборе, а да се „она не може купити на киоску, нити могу да је осмисле маркетиншке агенције, већ да се барјак социјалне правде заслужује мукотрпно служећи сопствени народ.“

Кркобабић је рекао да су четири оцила нове политике Србије „рад, ред, резултат и одговорност“, за које се залаже ПУПС.

-Многи кажу да хоће да подигну пензије, изграде фабрике, отворе школе, имамо мостове а они ће довести и реке. Ми смо подигли пензије, а они су то реализовали. Наши мотиви су чисти, а о њиховим на овај дан нећу да судим.

Председник ПУПС је рекао и то да су неки говорили да је требало да се питају да ли пристају на смањење пензија, на шта је његов одговор да Србију, “ни када је Србија нападнута у периоду од 1912 до 1918, када је дата свака трећа мушка глава, нико није спроводио референдум, тај референдум је дефинисан од почетка нашег битисања. Данас у овој сали у овој земљи ми немамо ту дилему.”

Кркобабић је истакао и свој књучни вредносни став, „да нема вишка запослених него мањка посла. То је нова пословна доктрина, окрећемо се приходној страни. То је једина доктрина која може Србију да вуче напред.“

На конвенцији ПУПС говорио је и премијер Србије, председник СНС, лидер коалиције „Србија побеђује“, Александар Вучић који је истакао да ће пензије у Србији бити стабилне, сигурне и редовне и да више нико неће бити принуђен да их смањује.

-Најважније је да Србија има здраву економију, јер се пензије исплаћују из буџета и зависе од привреде, економије и инвестиција у Србији. Говорио сам и мислим да пензионери јесу највећи терет издржали због тога што су свој лични интерес стављали иза интереса Републике Србије и будућих генерација. Безброј пута су своју љубав према Србији показали. – рекао је Вучић.

„Само уједињени можемо да рачунамо на сигурну будућност“ – поручио је премијер, и позвао све грађане да изађу на изборе, јер неизласком дају глас онима који желе Србију да врате у прошлост.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.