МИЛАН КРКОБАБИЋ: ГРАЂАНИ ЋЕ БИТИ НАШЕ НЕПРИКОСНОВЕНЕ СУДИЈЕ

Највећи адут коалиције СПС-ПУПС-ЈС на предстојећим изборима у Београду биће досадашњи резултати и тим који их је остварио, поручили су данас представници СПС и ПУПС, који су навели да им је циљ да на изборима победе, иако је, како су рекли, реално да на њима освоје треће место.

Функционери тих странака Милан Кркобабић, носилац изборне листе, и Александар Антић, први на листи најавили су да ће та коалиција кампању за парламентарне изборе започети сутра у Прокупљу, и поручили да ће једини критеријум те коалиције за формирање будуће власти у Београду бити могућност реализације њихових циљева.

Кркобабићева и Антићева порука је и да ће социјална давања, све док они буду део власти у Београду, и даље функционисати и да најугроженији грађани немају разлога за бригу.

У том контексту, Милан Кркобабић је поручио да ће наставити да ради свој посао јер, како је рекао, рад и резултати за нас су једини смисао бављења политиком.

– Коалиција СПС-ПУПС–ЈС ће у наредном периоду покушати да подсети грађане Београда на оно шта смо да сада урадили, односно, шта конкретно радимо, и шта нас још чека да завршимо. Немамо намеру да наше суграђане убеђујемо да смо то радили добро, или да ћемо то радити још боље.

Грађани су наше неприкосновене судије, а оно на чему смо били ангажовани у протекле четири године је већ препознатљива политика – истакао је Кркобабић.

Александар Антић је истакао да колаиција СПС–ПУПС–ЈС на градским изборима наступа као тим са два капитена.

– Милан и ја смо капитени једног тима који ће предводити велики тим на изборима. Шестог маја не бира се градоначленик Београда, већ тим који ће водити Београд, а ми смо у предходне четири године показали да смо добра комбинација – нагласио је Антић.


Leave a Reply

Your email address will not be published.