МИЛАН КРКОБАБИЋ: ОДЛУКА О ПАРТНЕРУ ПОСЛЕ РАСПИСИВАЊА ИЗБОРА

Београд – Потпредседник Партије уједињених пензионера Србије Милан Кркобабић, за Данас каже да ће се ова странка о потенцијалним коалиционим партнерима за излазак на изборе одлучити тек када избори буду расписани и у зависности од груписања на политичкој сцени.

„До тада се општински одбори и цела партија спрема да самостално изађе на изборе“, каже Кркобабић. Он је позвао највеће странке ДС и СНС да пред грађане и „мале“ странке изађу са јасним програмима и циљевима у односу на које би се странке одлучивале за коалиције. Кркобабић каже да ПУПС с коалиционим партнерима, СПС и ЈС, има коректан однос и да ће с овим странкама прво разговарати о евентуалној коалицији, а затим и са ДС, СНС, као и са партијом Расима Љајића СДПС.

Потпредседник ПУПС најављује седницу Главног одбора ове странке за 21. децембар на којем ће кључне теме бити прилози ПУПС за економски програм Србије и промоција нацрта закона о социјалном предузетништву који је ПУПС доставио свим странкама, невладиним организацијама и предузетницима.


Comments

  • Wow, fantastic blog structure! How long have you ever been blogging for?
    you make blogging glance easy. The full glance of your website
    is magnificent, let alone the content! You can see similar here e-commerce

Leave a Reply

Your email address will not be published.