Милан Кркобабић у Зрењанину: Немамо времена за стајање

“Нема стајања, немамо ми људи времена да стојимо. Мора да се ради, мора да се гради, морају плате да буду веће, а пензије да их прате. Морамо да насељавамо празне сеоске куће и да јачамо домаћине. За то имамо подршку свих, пре свега људи добре воље, пристојних људи, а то значи и пензионера и пољопривредника и запослених. И зато – листа број 1 Александар Вучић – Србија не сме да стане!“ поручио је данас Милан Кркобабић лидер ПУПС- а на великом скупу одржаном у Зрењанину.

Заменик председника ПУПС-a Хаџи Милорад Стошић у свом обраћању образложио је досадашње резултате и институте социјалне политике за коју ће се ПУПС и убудуће залагати, а то су пре свега већ остварени став ПУПС-а 3П – пензије прате плате, као и нови институти социјалне политике – социјална гарантована пензија и 13. пензија. Стошић је нагласио да је ПУПС само од прошлог викенда богатији за још око хиљаду чланова.

Домаћин скупа, потпредседник партије Славко Шућуревић истакао је да су ПУПС-ови вредносни ставови и програмска начела широко и са великим одобравањем прихваћени у Зрењанину и околини међу пензионерима, пољопривредницима и запосленима „ПУПС Зрењанина је спреман за предстојеће изборе“, рекао је Шућуревић.

Гост скупа био је градoначелник Града Зрењанина Симо Салапура који је захвалио ПУПС- у на досадашњој вишегодишњој успешној сарадњи на свим инфраструктурним пројектима који су реализовани у Зрењанину и околини, од великих саобраћајница до решавања вишедеценијског питања квалитета пијаће воде.

У име коалиционог партнера ПУПС-а Српске Лиге скупу се обратио председник Александар Ђурђев. Ђурђев је истакао изузетно залагање и значајне резултате досадашњег рада лидера ПУПС-а Милана Кркобабића у обнови села Србије. Ђурђев је рекао да су ПУПС-ови препознатљиви вредносни ставови заштита пољопривредника, пензионера и радника оличени у конкретним резултатима и иницијативама и да је уверен да ће листа број 1 Александар Вучић – Србија не сме да стане однети убедљиву победу.

Скуп је водио потпредседник ПУПС- а и шеф посланичке групе Стефан Кркобабић.

Препуној сали обратили су се и остали чланови највишег руководства потпредседници ПУПС-a Владан Ђукић, Ристо Костов и Драган Марковић Маркони, председник Покрајинског одбора Мирослав Шпановић, председник Извршног одбора Ило Михајловски и председница Женске мреже ПУПС-а Мира Јовановић.

Скупу су присуствовали и потпредседници ИО ПУПС-а Профир Ранчић и Драган Станојевић Шумар, као и чланови Извршног одбора Владан Ђурица, Марко Марић, Сретен Селаковић, Зоран Димитријевић, Снежана Петровић и Марија Недељковић.