Предизборни викенд са проф. др Владимиром Гоатијем

Београђани у срдачном сусрету са проф. др Владимиром Гоатијем, председником градског одбора ПУПС-а сагласни су: подршка за ПУПС и листу број 1 „Александар Вучић – Београд не сме да стане је безрезервна подршка сигурним и редовним пензијама. „Вредносни став ПУПС- а да пензије прате плате нема ваљану алтернатву“, изричит је проф. др Гоати.

У разговору с грађанима истакнуто је да се Партија уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије на челу с председником Миланом Кркобабићем, залаже за праведну прерасподелу народних пара. А то значи залагање за основни вредносни став ПУПС-а: 3П – пензије прате плате, за 13-ту пензију за пензионере с најмањим примањима и социјалну гарантовану пензију не мању од 100 евра за све старије од 65 година који не испуњавају услове за пензију.

Активисти ПУПС-а предвођени проф. др Владимиром Гоатием и Миром Јовановић, председницом Женске мреже ПУПС-а, разговарали су с грађанима у београдским општинама: Раковици, Звездари (Миријеву), Сурчину, Земуну (Галеници), Чукарици, Новом Београду, Сопоту, Барајеву, Врачару, Вождовцу, Обреновцу, Гроцкој, Савском венцу и Старом  граду.

Са грађанима Београда данас су разговарали и: потпредседник ПУПС-а Ристо Костов и члан Извршног одбора Снежана Петровић.