ПУПС – Ми пензионери жељни смо једни других

Жељни смо и књижевних вечери и ликовних поставки, спортских сусрета, али и свега онога што може да нас зближи после дуге две године отуђености. И с правом очекујемо да ће нам то омогућити ПУПС у сарадњи са Српском напредном странком. То очекујемо од Кркобабића и Вучића.” изјавила је на предизборном скупу у Младеновцу прва на листи ПУПС-а за градске изборе Ружица Белановић, председница Градске организације пензионера Београда.

Владан Ђукић, координатор Градског одбора ПУПС-а и некадашњи градски секретар за социјалну заштиту подсетио је на тековине ПУПС-а и изјавио да су оне полазиште за побољшање положаја пензионера у наредном периоду – бесплатан градски превоз за све старије од 65 година, 13. пензија, општински клубови за пензионере, дневни центри за најстарије, адекватан број геронтодомаћица и друго.

У име Српске лиге, коалиционог партнера ПУПС-а, обратио се председник градског одбора Београд Владимир Јестровић. „На вама је да 3. априла изаберете опцију која ће Србију одвести напред, да изаберете листу број 1 Александар Вучић – Заједно можемо све.“

Скуп је одржан у организацији општинског одбора ПУПС-а Младеновац, а у име домаћина говорио је председик тог општинског одбора Драгосав Стојковић.