ПУПС – 3П ЗАПАЛИО НИШ

„3 П је једини прави одговор на сва питања везана за егзистенцију пензионера Србије“ истакао је лидер ПУПСа Милан Кркобабић данас у Нишу на непоновљивом предизборном скупу одржаном у великој сали Народног позоришта.

На скупу је дата пуна подршка Александру Вучићу као заједничком кандидату за председника Републике Србије.

Предизборном скупу у Нишу данас су присуствовали у име Српске напредне странке, члан Главног одбора и директор УКЦ Ниш проф. др Зоран Перишић и у име Српске лиге, коалиционог партнера ПУПСа, председник Александар Ђурђев.

Скупу су се обратили, поред лидера ПУПСа Милана Кркобабића и гостију,  кандидат за народног посланика, председник ИО и председник ГО ПУПСа Ниш Хаџи Милорад Стошић и председник Градске организације пензионера Мирко Зечевић.

У име СНСа члан председништва проф.др Зоран Перишић подсетио је на успешну сарадњу Српске напредне странке и ПУПСа у борби за бољитак и достојанство пензионера али и несебично залагање да се селу врати значај који је некада имало.

Александар Ђурђев истакао је да Српска лига итекако препознаје и уважава напоре ПУПСа у настојању да се очува национални идентитет, државно и лично достојанство грађана кроз равномерни регионални развој. „Српска лига посебно истиче значај и водећу улогу Милана Кркобабића и Академијског одбора за село САНУ у том великом националном послу“ изјавио је Ђурђев.

„Покрет Треће доба и Градска организација савеза пензионера Ниша дају пуну подршку политици ПУПСа и изборној листи под редним бројем 1“Александар Вућић- Заједно можемо све“ изјавио је у име домаћина Хаџи Милорад Стошић.