Кркобабић у Бајиној башти – у 2022 социјална/гарантована пензија не мања од 100 евра

“Решени смо да у 2022. години, за људе који су старији од 65 година, пре свега за жене али и за мушкарце, који немају пензију и немају друге изворе прихода, обезбедимо социјалну-гарантовану пензију не мању од 100 евра” поручио је данас у Бајиној Башти лидер ПУПС-а Милан Кркобабић и додао да га радује што за ту своју иницијативу има, бар у овом предизборном периоду, неочекивано велику подршку партијских лидера из власти, али и оних из опозиције.

ПУПС је предизборни митинг данас одржао у Златиборском округу, у препуној сали биоскопа у Бајиној Башти.

Домаћин скупа био је председник удружења пензионера Бајина Башта и потпредседник општинског одбора ПУПС-а Недељко Ракић, скупу је у име Српске напредне странке присуствовала Весна Ђурић, у име Српске лиге, коалиционог партнера ПУПС-а присуствовао је председник Александар Ђурђев.

Гост скупа из Републике Српске био је председник Покрета за Бијељину и потпредседник скупштине Града Бијељина Миленко Митровић. Скупу се обратио и кандидат за народног посланика и председник Извршног одбора ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић, а уводно обраћање имао је кандидат за народног посланика Стефан Кркобабић.

У име Српске напредне странке Ђурић је нагласила добру сарадњу и партнерски однос  СНС-а и ПУПС-а у Бајиној Башти „И у овој сали се осећа атмосфера јаке и стабилне Србије, уверена сам у заједничку победу 3. априла“ рекла је Весна Ђурић.

„Оно што ради Милан Кркобабић за препород српског села прави је образац и за Републику Српску“ изјавио је Миленко Митровић и оценио драгоценом сву помоћ и подршку коју Република Србија пружа Српској.

„Српска лига је поуздан коалициони партнер ПУПС-а и коалиције под редним бројем 1 на предстојећим изборима. Државни и национални интереси су приоритет, а ПУПС и СНС јасно у свом деловању показују да знају шта су приоритети “ поручио је Александар Ђурђев.

„Кркобабићу и Вучићу треба дати поверење, урађено је много за све становнике Србије, од најмлађих до најстаријих, за село и за град“ изјавио је председник извршног одбора ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић. Домаћин скупа Недељко Ракић је указао на коректну и плодотворну сарадњу двеју странака у овој општини и задовољство што обичан човек, коме је политика ПУПС-а усмерена, препознаје залагање Милана Кркобабића за пензионере, пољопривреднике и пролетере.