Предата и градска изборна листа СПС-ПУПС-ЈС – Милан Кркобабић

Изборна листа “ Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије, Партија уједињених пензионера Србије, Јединствена Србија (СПС-ПУПС-ЈС) – Милан Кркобабић” за градске изборе предата је данас Градској изборној комисији.

У име коалиције, листу је предао нослилац листе потпредседник ПУПС-а Милан Кркобабић, који је овом приликом поручио да најстарији суграђани, пензионери и сви они који у овој коалицији и ПУПС-у виде заштитнике, могу да одахну.

– Четири године смо радили и показали шта можемо. Урадили смо много за Београд, а оно што смо урадили данас и јуче у Београду, то сутра од нас може да очекује и Србија.

Настављамо борбу за права угрожених категорија наших грађана, пензионера, незапослених, особа са инвалидитетом. Квартална једнократна помоћ која стиже пензионерима са најнижим примањима стизаће и даље. Сви они, а има их 150.000, који имају право на бесплатан превоз, имаће га и даље.

Жене које одлазе на породиљско одсуство могу да рачунају да ће им се и убудуће дотирати 35 одсто до пуне плате. Ту смо због њих. И свима њима поручујем, да ако смо заједно, можемо да урадимо све – рекао је Кркобабић.

Градска листа СПС-ПУПС-ЈС уписана је под редним бројем седам и броји 110 кандидата за градске одборнике. Листу је подржало 5190 грађана Београда, и ово је једина коалиција која и на ове изборе иде у истом саставу као пре четири године.

Коментари су дозвољени 30 дана по објављивању чланка. Ако желите да нам се обратите, пишите нам.

Подели на Фејсбуку

Facebook Share

Tweet

Google Buzz