ДР ЈОВАН КРКОБАБИЋ РАЗГОВАРАО СА УСС И РЕФОРМИСТИМА ВОЈВОДИНЕ О МОГУЋИМ КОАЛИЦИЈАМА

На захтев Уједињене сељачке странке као и Реформиста Војводине лидери тих станака имали су одвојене разговоре с председником ПУПС –а др Јованом Кркобабићем о могућем заједничком наступу на предстојећим изборима.

– Желели би да на предстојећим изборима Уједињена сељачка странка буде у коалицији с ПУПС -ом, пре свега, због њихових досадашњих резултата,као и бризи о свим угроженим категоријама становништва и доследном залагању у области социјалне политике – рекао је Милија Милетић, председник УСС-а који је иначе и председник Општине Сврљиг.

У току дана лидер ПУПС-а разговарао је и с Недељком Шљиванцем, председником партије Реформиста Војводине, који су такође изразили интерес да у наредним изборима иду заједно са ПУПС-ом.

Председник ПУПС-а рекао је да му је драго што Уједињена сељачка странка као и Реформисти Војводине показују спремност за сарадњу са ПУПС-ом у наредним изборима. Разговори су били коректни и са разумевањем. Одлука о могућој сарадњи може се очекивати у току наредне недеље – изјавио је др Јован Кркобабић.


Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.