ПУПС СВЕ ПОПУЛАРНИЈИ ЗБОГ РЕАЛНЕ ПОЛИТИКЕ

jovan krkobabic
Кркобабић: ПУПС све популарнији

Потпредседник Владе Србије и лидер Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС), др Јован Кркобабић, изјавио је данас да разлоге раста рејтинга те странке у време економске кризе и замрзнутих пензија, види у чињеници да ПУПС води реалну политику.

“А то је одбрана друштвеног статуса и социјално-материјалног положаја свих угрожених категорија грађана, независно од пола и година живота”, рекао је Кркобабић у интервјуу Танјугу.

ПУПС је, нагласио је Кркобабић, политичка партија која се залаже и бори против свих видова дискриминације: полне, верске, националне, расне, социјалне, и наравно против свих видова корупције и организованог и појединачно криминала. Најкраће речено, ПУПС је партија која се бори за изградњу правно утемељене, економски напредне социјалне државе, додао је он.

“Овакво програмско опредељење, уверен сам, ПУПС као политичку партију чини најприхватљивијом опцијом за највећи број грађана ове земље и то не само за пензионере, већ и са друге социјално угрожене категорије – незапослене, раднике са ниским примањима, избеглице”, указао је Кркобабић.

Он је подсетио да је ПУПС успео да врати достојанство једној великој друштвеној популацији “која је била потпуно избачена из било каквог процеса одлучивања”.


Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.