Бранко Спасојевић на челу ПУПС Косјерић

За председника Општинског одбора ПУПС-а, Партије уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије, изабран је угледни пензионисани радник МУП-а Бранко Спасојевић. То су одлучили чланови изборне скупштине ПУПС-а у Косјерићу.

Фото: Ило Михајловски

„Косјерић зна за ПУПС, а ПУПС живи за Косјерић. Наша врата су отворена свима, свим добронамерним људима. Помоћи пензионере и сачувати села – то нам је основни задатак“, изјавио је новоизабрани председник Спасојевић.

Изборној скупштини присуствовао је и председник Општине Косјерић Жарко Ђокић који је истакао „Вишегодишња сарадња  са ПУПС-ом је више него успешна. Заједно смо урадили много тога а урадићемо и више. Ту је помоћ за пензионере, али и брига за села Косјерића – насељавање празних кућа, бесплатан превоз минибусем, обнова задругарства, али и Михољски сусрети села који сваке године окупљају све већи број људи“.

Фото: Ило Михајловски

Скупштини су присуствовали и председник Извршног одбора ПУПС-а Ило Михајловски и члан Извршног одбора и државни секретар у МДУЛС Сретен Селаковић.

Фото: Ило Михајловски