Милан Кркобабић: Седам стотина жена – адут ПУПС-а на предстојећим изборима

„Ово је јединствен и до сада невиђен скуп од чак седам стотина жена на једном месту овде у Обреновцу. Оне су део добро познате ПУПС- ове Женске мреже, наша узданица и темељ децембарског триумфа листе бр 1 Александар Вучић – Београд не сме да стане“, поручио је Милан Кркобабић лидер Партије уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије данас на величанственом, у Србији до сада невиђеном предизборном скупу у Обреновцу.

Присутним дамама, чланицама Женске мреже ПУПС-а обратиле су се председница Женске мреже Мира Јовановић и председница Градске организације пензионера Београда Ружица Белановић. Госпођа Белановић је позвала Београђанке, посебно оне у пензији, али и њихове ћерке и унуке да дају пуну подршку  ПУПС-у и листи број 1- Београд не сме да стане.

Потпредседник ПУПС- а и председник градског одбора проф. др Владимир Гоати образложио је институте нове социјалне политике за коју ће се ПУПС залагати у складу са прокламованим вредносним ставом „Праведна прерасподела народних пара“, а то су пре свега нови институти социјалне политике – социјална гарантована пензија и 13. пензија.

У име коалиционог партнера ПУПС-а, Српске Лиге присутнима се обратио председник Александар Ђурђев који је истакао да Србија и њена села представљају нераскидиво јединство и да су српска села највиталнији и најдрагоценији део српске државе.

Скуп је водио потпредседник ПУПС- а и шеф посланичке групе Стефан Кркобабић.

Препуној сали обратили су се чланови највишег руководства ПУПС-а: заменик председника Хаџи Милорад Стошић, потпредседници Владан Ђукић, Ристо Костов, Драган Марковић Маркони, председник Покрајинског одбора Мирослав Шпановић и председник Извршног одбора Ило Михајловски.

Данас је још једном истакнуто да је 130 општинских и градских одбора ПУПС-а широм Србије акционо оспособљено и да спремно улазе у завршну фазу припрема за предстојеће изборе на свим нивоима.