ПУПС – глас за достојанство пензионера

„Глас за ПУПС и листу број 1 „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ је глас за достојанство пензионера Србије“, порука је са данашњих сусрета потпредседника ПУПС-а: проф. др Владимира Гоатија и Ружице Белановић у сусретима са грађанима Београда.

У разговору с грађанима истакнуто је да се Партија уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије на челу са председником Миланом Кркобабићем залаже за праведну прерасподелу народних пара. А када су у питању пензионери то значи: ЗП – пензије прате плате, 13-та пензија за пензионере са најмањим примањима и социјална гарантована пензија не мања од 100 евра за све старије од 65 година који не испуњавају услове за пензију.

Јуче и данас активисти ПУПС -а предвођени проф. др Владимиром Гоатијем и Ружицом Белановић, председницом Градске организације пензионера Београда срели су се и разговарали с грађанима у београдским општинама: Раковици, Врачару, Старом Граду, Савском венцу, Барајеву, Вождовцу, Гроцкој, Звездари, Земуну, Новом Београду, Обреновцу, Палилули, Сурчину и Чукарици.

У разговорима су учествовали и потпредседник ПУПС-а Ристо Костов и председница Женске мреже ПУПС-а Мира Јовановић.