Кркобабић: Пензије прате плате – тако ће бити и даље!

„Пензије су редовне и сигурне и оно најбитније – прате плате. Листа Александар Вучић – Србија не сме да стане баш због тога ужива велико поверење пензионера Србије. То је победничка листа –  листа по мери обичног човека“, поручио је Милан Кркобабић лидер ПУПС – Партије уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије данас на великом скупу у Нишу. На скупу су представљени кандидати за народне посланике из Ниша Хаџи Милорад Стошић и Марија Недељковић чиме је истакнут значај партијске организације Ниша, југа и југоистока Србије.

Потпредседник ПУПС- а проф. др Владимир Гоати образложио је институте нове социјалне политике  за коју ће се ПУПС залагати у складу са прокламованим вредносним ставом „Праведна прерасподела народних пара“, а то су пре свега нови институти социјалне политике – социјална гарантована пензија и 13. пензија.

Заменик председника ПУПС- а и председник градског одбора Ниша, Хаџи Милорад Стошић  истакао је да су ПУПС-ови вредносни ставови и програмска начела широко и са великим одобравањем прихваћени у Нишу и околини међу пензионерима, пољопривредници и запосленима. ПУПС Ниша је спреман за предстојеће Републичке али и локалне изборе на пролеће.

Скуп је водио потпредседник ПУПС- а и шеф посланичке групе Стефан Кркобабић који је поручио да будућност припада онима који долазе, прошлост онима који су у њој остали а да ми овде и сада имамо обавезу и одговорност да уредимо нашу садашњост.

Препуној сали обратили су се чланови највишег руководства – потпредседник партије и председник Покрајинског одбора Мирослав Шпановић, председник Извршног одбора Ило Михајловски и чланица Извршног одбора Марија Недељковић.

Данас је још једном истакнуто да је 130 општинских и градских одбора ПУПС-а широм Србије акционо оспособљено и да спремно улазе у завршну фазу предстојећих избора на свим нивоима.

Скупу су присуствовали и потпредседници партије Ратко Томашевић, Ружица Белановић, Ристо Костов, као и чланови Извршног одбора Славко Цветковић, Зоран Димитријевић, Снежана Петровић и председница женске мреже ПУПС-а Мира Јовановић.