Милан Кркобабић честитао Божић

Министар за бригу о селу у Влади Републике Србије и председник ПУПС – Солидарност и правда Милан Кркобабић честитао је Бадњи дан и Божић београдском надбискупу Ладиславу Немету и свим хришћанским верницима који славе по грегоријанском календару.

„Нека празник Христовог рођења и ове године, пуне изазова и искушења, у домове верника донесе радост, срећу и благостање.

Уз искрене жеље за добро здравље и успех, чврсто сам уверен да ћете, као човек који је рођен и одрастао у Србији, свакодневно радити на неговању дијалога и међунационалне сарадње, очувању мира и даљем јачању сарадње Римокатоличке и Српске православне цркве.

Посебно очекујемо Вашу посвећеност људима који живе и раде у селима Србије и подршку мисији препорода села, обнови задругарства и стратешки важном насељавању празних сеоских кућа. Врата нашег Тима за препород села Србије, који је добио подршку свих верских заједница у Србији, председника Републике Србије Александра Вучића, Владе Србије и Академијског одбора за село Српске академије наука и уметности, су Вам широм отворена“, поручио је Кркобабић.