Кркобабић поново на челу ПУПС-а

 „ПУПС расте и развија се. Уз пензионере ту су и пољопривредници и пролетери Србије. Партија уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера чврсто држи у својим рукама барјак солидарности и правде. Чувамо, штитимо и бранимо  основни вредносни став три П – пензије прате плате, то је наша тековина“ изјавио је на петој редовној – изборној седници скупштине партије председник Милан Кркобабић, коме су делегати из свих 119 градских и општинских одбора поклонили пуно поверење и поново га изабрали на дужност коју је и до сада обављао.

На Свечаној седници одржаној у Мадленијануму у присуству бројних гостију из земље и иностранства, председник Републике Србије Александар Вучић је истакао да у Милану Кркобабићу и ПУПС-у има поуздане сараднике и људе који знају и умеју да дају прави допринос увек када је потребно да се заштите национални и државни интереси.

На скупу је саопштено да од данас ова партија званично у свом фокусу има, поред пензионера и пољопривреднике и пролетере, па је у складу са тиме од данас пун назив: Партија уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера -солидарност и правда, скраћени назив ПУПС – солидарност и правда.

Свечаној седници присуствовали су представници партија из окружења – председница Партије уједињених пензионера Републике Српске Винка Пушоња, председник Радничке партије Црне Горе Максим Вучинић и Александар Ђурђев, председник Српске лиге, коалиционог партнера ПУПС-а.