КРКОБАБИЋ – И Медвеђа и 4700 села су Србија

СРБИЈО, И МЕДВЕЂА И 4700 СЕЛА СУ СРБИЈА! – поручио је данас у Медвеђи лидер ПУПС-а Милан Кркобабић.

Подсећамо оне који су на то заборавили –  и Медвеђа је Србија и 4700 села су Србија. И сви који живе од свог текућег и минулог рада – пољопривредници, пролетери и пензионери су Србија. За праведну, социјално-одговорну, Србију једнаких шанси и Србију без сиромаштва!“- био је јасан Кркобабић.

ПУПС је данас одржао импозантан предизборни скуп у препуној сали Културног центра у Медвеђи.

У име Српске напредне странке присуствовао је председник привременог органа Медвеђа Драган Кулић, у име домаћина председник општинског одбора ПУПС-а Медвеђа Коста Димитријевић, у име покрајинског одбора ПУПС-а Косово и Метохија председник општинског одбора Грачаница Веско Стојковић, а у име Српске лиге, коалиционог партнера ПУПС-а, председник Александар Ђурђев.

Скупу се обратио и кандидат за народног посланика и председник извршног одбора ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић. Уводно обраћање имао је кандидат за народног посланика Стефан Кркобабић.

„ПУПС је наш стари партнер, наш старији брат и та сарадња нам улива поверење да ћемо наставити да водимо Медвеђу напред“,  истакао је Кулић.

Фото: Саша Ђорђевић – агенција Бета

Председник Српске Лиге Александар Ђурђев поручио је „Кркобабић и Вучић својим радом, деловањем и политичким промишљањем утичу на то да Србија буде боље место за живот“.

„ПУПС не одустаје од своје мисије! Став да пензије прате плате је подржао и председник Вучић“ изјавио је председник извршног одбора ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић. Домаћин скупа похвалио је досадашњу сарадњу двеју партија у Јабланичком округу, а   председник општинског одбора Грачаница Веско Стојковић обратио се присутнима речима „Дајемо подршку ПУПС-у и СНС-у да нашој деци и будућим покољењима обезбедимо сигурнију и лепшу будућност“.