БЕЛАНОВИЋ – Пензионери Београда уз Кркобабића и Вучића

„Ми пензионери Београда немамо времена да чекамо, све што нам треба, треба нам сада и одмах, а то су пре свега редовне и сигурне пензије. И управо зато подржавамо политику ПУПС-а и њеног председника Милана Кркобабића”  изјавила је данас на предизборном скупу, у препуној сали општине Стари Град, Ружица Белановић прва на листи ПУПС-а за градске изборе и председница Градске организације пензионера Београда.

Са скупа је поручено “ 3. априла –  Листа број  1 „Александар Вучић – Заједно можемо све и Вучић председник.“

Владан Ђукић, координатор Градског одбора ПУПС-а и некадашњи градски секретар за социјалну заштиту подсетио је на тековине ПУПС-а у Граду Београду и изјавио да су оне полазиште за побољшање положаја пензионера у наредном периоду – бесплатан градски превоз за све старије од 65 година, 13. пензија, општински клубови за пензионере, дневни центри за најстарије, адекватан број геронтодомаћица и друго.

У име Српске лиге, коалиционог партнера ПУПС-а, обратио се председник градског одбора Београд Владимир Јестровић „Кркобабић и Вучић воде државотворну и патриотску политику која је основ напретка Србије. Трећег априла покажимо да желимо да Србија настави правим путем“

Фото: Милош Мишков – агенција Бета

Гост скупа био је Драгутин Илић председник Савеза пензионера и потомака Републике Српске „Београд и Бијељина су братски градови, наше границе су само административне. Српски народ опстао је кроз векове захваљујући искључиво селу, највећи ресурси су управо тамо и препород села на коме ради лидер ПУПС-а Милан Кркобабић прави је образац који треба применити и у Републици Српској“

Скуп је одржан у организацији Градског одбора ПУПС-а а присуствовао је и помоћник градоначелника Београда Драган Ђурђевић.