Пензионери, пољопривредници и пролетери, нераскидиво тројство Смедерева

„Из Смедерева упућујемо поруку страним инвеститорима, страним компанијама, ако желе да нас охрабре на нашем путу ка Европској унији, да нашим пролетерима – нашим запосленима омогуће услове онакве какве омогућавају својим људима у својим земљама. Подсећамо их на нешто што се зове корпоративна друштвена одговорност-интерна и екстерна. Интерна подразумева добре уговоре, сигурне зараде, партиципацију у управљању и учешће у добити, а екстерна бригу о околини, о заштити животне средине, на начин како то раде у својим земљама“ – поручио је данас лидер ПУПС-а Милан Кркобабић.

Са скупа је поручено “3. априла – Листа број  1 „Александар Вучић – Заједно можемо све и листа број 6 – Вучић председник“.

ПУПС је предизборни митинг данас одржао у Подунавском округу, у препуној сали Центра за културу у Смедереву. Скупу је присуствовао представник Српске напредне странке градоначелник Смедерева Јован Беч, домаћин потпредседник градског одбора ПУПС-а Смедерево Бранислав Дробњаковић, у име „Српске лиге“, коалиционог партнера ПУПС-а присуствовао је председник Александар Ђурђев. Скупу се обратио и кандидат за народног посланика и председник Извршног одбора ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић, а уводно обраћање имао је кандидат за народног посланика Стефан Кркобабић.

Фото: Емил Ваш – агенција Бета

У име Српске напредне странке Беч је подсетио на једну од најранијих и најуспешнијих  сарадњи СНС-а и ПУПС-а у граду Смедереву и истакао своје уверење у заједничку победу на изборима.

„Мир и стабилност су основ да Србија размишља о просперитету. Српска лига као поуздан коалициони партер ПУПС-а даје пуну подршку лидеру ПУПС-а Милану Кркобабићу и његовим напорима да заједничка листа под редним бројем 1 то омогући, предвођена заједничким кандидатом за председника Републике Александром Вучићем“ поручио је Александар Ђурђев.

„ПУПС у Смедереву је ту због свих пензионера, пољопривредника и пролетера. Због свих поштених људи који живе од свог рада, спреман да се бори и помогне Српској напредној странци у настојању да мењамо и Смедерево и Србију набоље. О овоме сведочите ви овде присутни и ова сала која никада није била пунија“ изјавио је председник извршног одбора ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић. Домаћин скупа уз добродошлицу указао је на веома коректну и плодотворну сарадњу градске власти и ПУПС-а у граду Смедереву.