ПЕНЗИОНЕРИ БЕОГРАДА – Све што нам треба, треба нам сада и одмах

„Ми пензионери немамо времена да чекамо, нама све што треба, треба сада и одмах, а то су изнад свега редовне и сигурне пензије. То ће нам омогућити и убудуће Милан Кркобабић и Александар Вучић. ”  изјавила је данас на предизборном скупу у општини Нови Београд Ружица Белановић, председница Градске организације пензионера Београда и прва на листи ПУПС-а за градске изборе.

„И зато покажимо јединство 3. априла, покажимо да заједно можемо све, гласајмо за листу број 1 и у Републици и граду и наравно број 6 – Вучић председник!“ позвала је Белановић.

Владан Ђукић, координатор Градског одбора ПУПС-а и некадашњи градски секретар за социјалну заштиту подсетио је на тековине ПУПС-а у Граду Београду и изјавио да су оне полазиште за побољшање положаја пензионера у наредном периоду – бесплатан градски превоз за све старије од 65 година, 13. пензија, општински клубови за пензионере, дневни центри за најстарије, адекватан број геронтодомаћица и друго.

Фото: Милош Мишков – агенција Бета

У име Српске лиге, коалиционог партнера ПУПС-а, обратио се генерални секретар Српске Лиге Горан Миленковић. „Трећег априла дајмо своју подршку Кркобабићу и Вучићу на свим листама, на градским, на републичким и на председничким изборима!“

Скуп је одржан у организацији општинског одбора ПУПС-а Нови Београд у препуној сали Општине Нови Београд, а скупу су присуствовали и функционери ПУПС-а и кандидати за народне посланике Хаџи Милорад Стошић, Стефан Кркобабић и Драган Марковић Маркони.

Скупу је присуствовао и помоћник градоначелника Београда Драган Ђурђевић.