ПУПС – Три П – три пута поштено

КРКОБАБИЋ: Три П – три пута ПОШТЕНО! поручио лидер ПУПС-а са предизборног скупа у Новом Саду

„Три П – пензије прате плате, три П – пензионери, пољопривредници, пролетери, три П –  три пута поштено. За солидарност, за Нови Сад, за Србију, за листу број  1 „Александар Вучић – Заједно можемо све!“ – изјавио је лидер ПУПС-а Милан Кркобабић данас у великој сали Мастер центра у Новом Саду.

Предизборном скупу ПУПС-а су присуствовали у име Српске напредне странке градоначелник Града Новог Сада Милош Вучевић, као домаћини председник покрајинског одбора ПУПС-а Мирослав Шпановић и председник градског одбора ПУПС-а Нови Сад Радомир Миленковић, а у име „Српске лиге“, коалиционог партнера ПУПС-а, председник Александар Ђурђев.

Скупу се обратио и председник  Центра за развој Шајкашке Данијел Кулачин, као и кандидат за народног посланика и председник Извршног одбора ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић. Скуп је водио и имао уводно обраћање кандидат за народног посланика Стефан Кркобабић.

„И после 3.априла настављамо да стварамо услове да нам расту плате и да их пензије прате“ позвао је градоначелник Вучевић подсетивши на резултате из претходног периода и добру сарадњу Српске напредне странке и ПУПС-а.

Александар Ђурђев, председник „Српске Лиге поновио је да, као највреднији политичари данас у Србији и Кркобабић и Вучић заслужују поштовање и поверење, како чланова „Српске Лиге“ тако и осталих грађана Србије.

 „После деценија уништавања села министар Милан Кркобабић започео је његов препород“ подсетио је Данијел Кулачин.

„ПУПС наставља своју бригу о пензионерима, пољопривредницима и пролетерима, о свим поштеним људима који живе од свог рада“ речи су председника ИО ПУПС-а Хаџи Милорада Стошића.

 „Село је први пут добило наду јер је почело да верује својој власти и свом министру“ изјавио је домаћин скупа Мирослав Шпановић истакавши да је сарадња са челним људима Српске напредне странке у Новом Саду увек била веома успешна.