3П – Три пута поштено, ПУПС

КРКОБАБИЋ: 3 П – три пута ПОШТЕНО! – поручио лидер ПУПС-а са предизборног скупа у Пожаревцу

„3П за Пожаревац, 3П за Србију, 3П – пензије прате плате, 3П – пензионери, пољопривредници, пролетери, 3П –  три пута поштено.

ПУПС за солидарност, за слободу, за Србију! “  – изјавио је лидер ПУПС-а Милан Кркобабић данас у препуној сали Дома културе.

Са скупа је поручено“ 3. априла – Листа број  1 „Александар Вучић – Заједно можемо све и листа број 6 –  Вучић председник.“

ПУПС је предизборну кампању наставио у Пожаревцу, срцу Браничевског округа. Предизборном скупу су присуствовали у име Српске напредне странке градоначелник Града Пожаревца Саша Павловић, члан извршног одбора ПУПС-а за Браничево Драган Стојановић Шумар, у име домаћина председник градског одбора ПУПС-а Пожаревац Драган Радовановић, а у име „Српске лиге“, коалиционог партнера ПУПС-а, председник Александар Ђурђев. Скупу се обратио и кандидат за народног посланика и председник Извршног одбора ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић.

Фото: Емил Ваш – агенција Бета

Скуп је водио и имао уводно обраћање кандидат за народног посланика Стефан Кркобабић.

У име Српске Напредне Странке Павловић је истакао „Захваљујући партнерству и заједничкој визији Српске Напредне Странке и ПУПС-а урадили смо много за грађане Пожаревца и целе Србије, а посебно за наше уважене најстарије суграђане, пензионере. Досадашња сарадња председника Вучића и председника ПУПС-а Кркобабића представља темељ за наставак успешне сарадње на добробит грађана Србије и након победе не предстојећим изборима 3. априла“ рекао је Павловић.

Александар Ђурђев, председник „Српске Лиге“ истакао је да је наш задатак заједнички, пре свега патриотски, а то је очување мира и стабилности наше земље. „И Кркобабић и Вучић заслужују и поштовање и поверење, како чланова „Српске Лиге“ тако и грађана Србије“ поручио је Ђурђев.

„ПУПС у Пожаревцу је ту због свих пензионера, пољопривредника и пролетера. Због свих поштених људи који живе од свог рада, спреман да се бори и помогне Српској Напредној Странци у настојању да мењамо и Пожаревац и Србију набоље.“ изјавио је председник ИО ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић. Домаћини скупа Драган Стојановић Шумар и Драган Радовановић истакли су да је сарадња са челним људима Српске напредне странке у Пожаревцу на изузетном нивоу илуструјући то бројним конкретним погодностима намењеним пензионерима и осталим грађанима Пожаревца.