ПУПС – Раковица на ногама

„Ми овде, некад поносни радници индустријског срца Београда, данас достојанствени пензионери са непоколебљивом вером у 11. пензионерску заповест – 3П пензије прате плате, поручујемо да смо уз Кркобабића и Вучића за свеопшти бољитак пензионера Београда” изјавила је данас на предизборном скупу у општини Раковица прва на листи ПУПС-а за градске изборе Ружица Белановић, председница Градске организације пензионера Београда.

„И пензија и достојанство кроз различите социјалне и културне садржаје“ изјавила је Белановић.

Владан Ђукић, координатор Градског одбора ПУПС-а и некадашњи градски секретар за социјалну заштиту подсетио је на тековине ПУПС-а и изјавио да су оне полазиште за побољшање положаја пензионера у наредном периоду – бесплатан градски превоз за све старије од 65 година, 13. пензија, општински клубови за пензионере, дневни центри за најстарије, адекватан број геронтодомаћица и друго.

У име Српске лиге, коалиционог партнера ПУПС-а, обратио се председник градског одбора Београд Владимир Јестровић.

Скуп је одржан у организацији општинског одбора ПУПС-а Раковица, а у име домаћина говорила је председница општинског одбора Мира Јовановић. „Овде су пензионери Раковице, то су све наше комшије, добронамерни људи. Овде су да подрже ПУПС и листу број 1 Александар Вучић – Заједно можемо све. И немамо дилему, Вучић председник“