КРКОБАБИЋ У КРАГУЈЕВЦУ – Приоритети ПУПСа су јасни и конкретни

„Приоритети ПУПС-а су јасни и конкретни пензије прате плате, 3П – једанаеста пензионерска заповест, социјална- гарантована пензија не мања од 100 евра за старије од 65 година без икаквих примања, гарантни фонд за стратешке пољопривредне производе и насељавање празних кућа у селима Србије.“ изјавио је лидер ПУПСа Милан Кркобабић данас у Крагујевцу.

Његова порука грађанима је „ ПУПС вам јемчи да ни пензионери Србије ни села Србије неће издати Србију!“

Са скупа је поручено“ 3. априла –  Листа број  1 „Александар Вучић – Заједно можемо све, Вучић председник.“

ПУПС је предизборну кампању наставио у Крагујевцу, где је данас одржан скуп у препуној Скупштинској сали Града Крагујевца.

Фото: Емил Ваш – агенција Бета

Предизборном скупу у Крагујевцу данас су присуствовали у име Српске напредне странке члан Извршног одбора Александар Сенић, у име домаћина председник градског одбора ПУПС-а Крагујевац и председник Градске организације пензионера Крагујевац Ратко Томашевић, у име „Српске лиге“, коалиционог партнера ПУПС-а, председник Александар Ђурђев. Гост скупа из Републике Српске био је председник „Покрета за Бијељину“ и потпредседник скупштине Града Бијељина Миленко Митровић. Скупу се обратио и кандидат за народног посланика и председник Извршног одбора ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић.

Скуп је водио и имао уводно обраћање кандидат за народног посланика Стефан Кркобабић.

У име Српске Напредне Странке члан Извршног одбора Александар Сенић истакао је значај сарадње СНС-а и ПУПС-а у решавању животних питања грађана Републике Србије, пре свега пензионера и људи у селима Србије. „Сарадња СНС-а и ПУПС-а се темељи на међусобном уважавању, али и решености да иза те сарадње остану конкретна дела“ рекао је Сенић.

У име „Српске Лиге“ председник Александар Ђурђев подсетио је да је Српска лига снажно уз ПУПС „Државни и национални интереси су приоритет, а ПУПС и СНС јасно у свом деловању показују да знају шта су приоритети. И Кркобабић и Вучић заслужују и поштовање и поверење, како чланова Српске Лиге тако и грађана Србије“.

Фото: Емил Ваш – агенција Бета

„Република Српска је била и увек ће бити уз Србију. Драгоцена је помоћ и подршка коју Република Србија пружа Српској. То је безусловна подршка, а наши људи у Српској су на томе захвални. Да ће то тако бити убудуће гарант су Кркобабић и Вучић и зато ми подржавамо листу број  1 „Александар Вучић – Заједно можемо све“ био је јасан Миленко Митровић.

„ПУПС не одустаје од своје мисије! А пензионери, пољопривредници и пролетери дају пуну подршку политици ПУПС-а и изборној листи под редним бројем 1“ изјавио је председник ИО ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић. Домаћин скупа Ратко Томашевић подсетио је на конкретне резултате ПУПС-а у граду Крагујевцу, али и целој Србији и истакао задовољство што обичан човек, коме је политика ПУПС-а усмерена, то и препознаје.