ПУПС представио кандидате за народне посланике у Народној скупштини и одборнике у скупштини града Београда

ПУПС и СНС наступиће на републичким и градским изборима на заједничкој листи „Александар Вучић – заједно можемо све“ са заједничким кандидатом за председника Републике.

Будући посланици и одборници ПУПС-а упутили су поруку грађанима Србије  – „Назив наше листе Александар Вучић – Заједно можемо све“ је више него јасан. Само заједно можемо да градимо једну нову и за све прихватљиву Србију – Србију економски снажну и способну да се одупре свим искушењима. Србију која јемчи својим грађанима бољитак и лично достојанство. Србију у коју се многи радо враћају, а из које млади не одлазе.Гласајући за ову листу гласате за себе и нашу државу Србију“

ПУПС на заједничкој листи има 10 кандидата за народне посланике у републичкој скупштини и четири кандидата за одборнике за скупштину града Београда, који су се данас у седишту партије обратили медијима.

На листи кандидата за Народне посланике републичке скупштине се уз председника ПУПСа и актуелног министра за бригу о селу Милана Кркобабића, дипломираног економисте, налазе и Хаџи Милорад Стошић, официр у пензији, Момчило Вуксановић, заменик председника Савеза пензионера Србије, пензионер – сликар, Стефан Кркобабић, дипломирани менаџер за односе с јавношћу, Владан Ђукић, пензионер-пилот, Јелисавета Вељковић, пензионер- дипл. педагог, Драган Марковић пензионер- дипломирани педагог, Борисав Ковачевић, пензионер -дипл.филолог, Ило Михајловски, официр у пензији и Слободан Величковић, пуковник у пензији.

На листи кандидата за одборнике скупштине града Београда су Ружица Белановић, в.д. председника Градске организације пензионера Београда – пензионер, Александар Ђукић дипл.економиста, Миливој Станић, пензионер и Војислав Ђорђевић, дипл.специјалиста инг. менаџмента.