БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА председника ПУПС-а и Министра за бригу о селу Милана Кркобабића Његовој Светости Патријарху српском господину Порфирију, свештенству и православним верницима

Председник ПУПС-а и министар за бригу о селу Милан Кркобабић поводом нaступајућег Божића, упутио је православним верницима, свештенству и Његовој Светости Патријарху српском господину Порфирију честитку са најискренијим порукама.

„Нека Божић, празник рађања, наде, љубави и помирења у све домове донесе срећу, слогу и благостање, посебно нашим вредним домаћинима и у најудаљенијим селима Србије.

Чувајте своје и здравље других, пре свега чувајте с љубављу и радошћу своју породицу, јер ћете тако показати да поштујете и волите и породице својих ближњих – комшија, рођака и пријатеља.

У данас све отуђенијем свету, од непроцењиве важности је да праштамо, али притом, не заборављамо!

Неопходно је да показујемо високи степен социјалне одговорности, разумевања и љубави према свим добронамерним људима, нарочито према онима са посебним потребама, особама са инвалидитетом и свим социјално угроженим групама. Међугенерацијска солидарност остаје наш вечити императив. Поштујући наше претке и њихова дела стварамо широки полигон оптимизма, наде и плодно тло да и ми будемо поштовани од млађих генерација. Тако ћемо лакше савладати сва искушења и тешкоће и бити сложнији и јачи.

Мир Божји, Христос се роди!“ – поручио је Милан Кркобабић.