Стефан Кркобабић одржао важан говор на конгресу СНПа: БРАЋО СРБИ, БРАЋО ЦРНОГОРЦИ НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАС СВАЂАЈУ И ДЕЛЕ

Потпредседник Народне скушштине Србије и ПУПС-а Стефан Кркобабић одржао је говор на деветом Конгресу Социјалистичке народне партије у Црној Гори где је поручио Србима и Црногорцима да не дозволе да их свађају и деле.

Поред Кркоабића, као посебни гости на овај Конгрес позвани су и Миленко Јованов, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке и председник Српске лиге Александар Ђурђев. Кркобабић је позвао све присутне да подрже Владимира Јоковића лидера СНП-a.

„Делимо исте идеале. ПУПС је основан пре 15 година као једна странка која се искључиво бавила најстаријим грађанима. Данас истим жаром заступамо и раднике и пољопривреднике и наше драге пензионере. Управо је то оно што нас повезује са СНП-ом. Браћо Срби, браћо Црногорци не дозволите да вас свађау и да вас деле. Чувајте Владимира Јоковића, дајте му подршку, мало је таквих људи који поседују такву мудрост и такво разумевање. И на крају, драги пријатељи, ово је данас мени на срцу и морам да вам кажем да Црна Гора у 21. веку има четири јунака. Два су данас међу нама, а два нам фале. Први је Андрија Мандић, други је Милан Кнежевић, трећи Небојша Медојевић и четврти је мој пријатељ и брат Владимир Јоковић. Црногорци пружите им подршку! Живела Црна Гора, живела Србија – поручио је Кркобабић.”

преузето: pink.rs